V sobotu 2. listopadu proběhla mohutná oslava naší plnoletosti !!
Multimediaexpo.cz je již 18 let na českém internetu !!
Multimediaexpo.cz je již 18 let na českém internetu !!
Potravinářská chemie
Z Multimediaexpo.cz
(Rozdíly mezi verzemi)
m (1 revizi) |
m (1 revizi) |
Aktuální verze z 20. 9. 2013, 12:59
Potravinářská chemie studuje chemické procesy biologických substancí, které jsou mrtvé nebo umírající. Tyto biologické substance zahrnují např. maso, drůbež, zeleniu, pivo a mléko. V hlavních součástech, jako jsou sacharidy, lipidy a proteiny, je podobná biochemii, ale také zahrnuje oblasti jako jsou voda, vitaminy, minerály, enzymy, potravinové přísady, vůně a barvy. Tato disciplína také zahrnuje změnu substancí různými technologiemi.
Náklady na energie a provoz naší encyklopedie prudce vzrostly. Potřebujeme vaši podporu... Kolik ?? To je na Vás. Náš FIO účet — 2500575897 / 2010 |
---|
Informace o článku.
Článek je převzat z Wikipedie, otevřené encyklopedie, do které přispívají dobrovolníci z celého světa. |